Jeges Rooibos Latte vaníliával és fahéjjal

Ez a különleges jeges latte kitűnő frissítő a forró nyári napokon. Koffeinmentes, különleges ízvilágú ital, vaníliával, fahéjjal és juharsziruppal.
Hozzávalók:
Hozzávalók:
- 2 g Bio Kyosun Rooibos
- 125 ml víz
- 250 ml vegán tej (krémesebb állagú, pl. kókuszdió vagy kesudió)
- 1-2 evőkanál juharszirup
- 1/4 teáskanál fahéj
- 1/2 teáskanál vanília
Elkészítése:
- Keverje el a Rooibos-t vízben.
- Az össze kevert Rooibos egy részét, öntse jégkocka készítőbe és tegye a fagyasztóba.
- Keverje össze a fahéjat, a vaníliát és a juharszirupot a fennmaradó Rooibos keverékkel és hagyja lehűlni a hűtőszekrényben.
- Az időközben jégkockára fagyott Roiboss-t tegye két pohárba, majd a vaníliával, fahéjjal és juharsziruppal kevert Rooibost is öntse rá.
- Töltse meg a poharat tejjel.
- Jól keverje össze és kész is a jeges latte.