Loading

Requesting location access...

Something went wrong while loading pickup times.

Select pickup time

Loading
Loading

Select pickup location

  Loading

  Enter your postal code

  No pickup locations near you. Try another postal code.

  Loading

  Inventory by location

  Matcha, Bárhol, Bármikor

  Miért nem áruljuk a Matcha Teát 100 grammos kiszerelésben?

  A válasz roppant egyszerű:
  A Matcha Tea egy “élő” tea, amely viszonylag gyorsan veszít a minőségéből külső tényezők hatására mint a nedvesség vagy fény. Csak önts 2 gramm Matcha teát az asztalra és hagyd ott egy napig. Ezután látni fogod, hogyan változott a színe és állaga.
  Igen, tudnánk 100 grammos kiszerelést forgalmazni, de megéri feláldozni a minőséget pár száz forint spórolásért? Számunkra egyértelműen nem ez a cél, mert nekünk a legfontosabb a minőség. Egy 300 grammos csomag Matcha tea mennyi idő alatt fogy el? Ez ugyanolyan mint megvenni egy drága pezsgőt és kinyitva a hűtőben tárolni egy hétig.

  Minden nap

  Másik fontos szempont, hogy a kis kiszerelésnek köszönhetően könnyen hordozható formában kapjuk kedvenc Matcha Teánkat. Nem kell várnod amíg hazaérsz, vagy bajlódni a pontos adag kimérésével.
  A praktikus 2 grammos kiszerelésnek és shakernek köszönhetően - amely tároló rekesszel is rendelkezik - , Matcha teád bármikor kéznél lehet. Mellesleg a shaker tároló részét rögtönzött "szemetesként" is használhatod, ami már jól jött számos kirándulásunk során.

  Különleges pillanatokra

  A tea ceremóniáknak megvan a helye és ideje. De felgyorsult életünkben erre sajnos nem mindig van idő.
  A legmagasabb minőséget kár egy shakerben elvesztegetni, de ha a Bio Matcha Tea Harmony-nál
  egy fokkal magasabb szintre vágyunk választhatjuk a Premiumot, ami már egy kimagasló minőséget képvisel.

  Fitten, minden nap

  Ha egy kifejezetten edzés utáni frissítőre vágyunk, valamilyen édesség formájában, de mégis egészségesen, Matchás shakeink tartalmazzák mindazt, amire a szervezetnek szüksége van ebben az időpontban. Akár a zsírégetés maximalizálása a cél, akár az izmok regenerációjának elősegítése.